A készház kifejezés egy technológiát jelent a könnyűszerkezetes házak nagy családján belül, nem minőséget. Erről írunk itt: https://keszhazkft.hu/

De ne gondold, hogy minden készház tuti környezetbarát!

Nagy kihívással kerültünk szemben, mert akad e honban már olyan Megrendelő is, aki nem veszi be a megtévesztő reklámszövegeket, s nem hisz el minden „kamu dumát”. Mert valljuk be, mitől is lenne környezetbarát pl. a "két OSB között nikecell ház" (a technológia nevét nem írjuk le), s az erre vonatkozó reklámok egyszerűen megtévesztőek, s félrevezetőek. Jelen van Magyarországon is tehát a könnyűszerkezetes rendszerek alja, de vannak valóban korszerű és figyelemre méltó készház rendszerek, s szerintünk mi ebben jól állunk.
Az is nehezen érthető, hogy a fémváz mitől környezetbarát, s vajon miért jó lakni egy faraday kalitkában?

Nagy kihívás:
Nyilatkozatokat kérünk be nagy európai cégektől arra vonatkozólag, hogy az általuk gyártott bizonyos termékek tartalmaznak –e az általunk megadott egészségre és a környezetre káros anyagokat. Van olyan cég, aki egyszerűen nem nyilatkozik, tudjuk miért. Vannak, akik igen!

Minden mértékadó szakértő szerint a CSOK Plusz bevezetése a 2024. évben 10 ezerrel növelni fogja a lakás –és családi ház megrendelés állományt. Kellett is ez nagyon, hiszen a 2023. évben a visszaesés meghaladta a 40-45% -ot. Az a tanácsunk a számodra, hogy legyél kicsit körültekintő. A végén árban nem sok különbség van a gagyi és a valóban korszerű készház, könnyűszerkezetes ház technológiák között, de minőségben igen. Egy épület árában nincs akkora jelentősége 120 m2 homlokzati falnak, de a te életedben igen! Ha már egy életre eladósítod magad, legyél kicsit megfontolt! Egyébként miért ne vennél jobbat nem drágábban?

Esetleg olvasd el: Európai csúcsminőség a KészHáz KFT. készházainak homlokzati falrendszere

CSOK Plusz:
Gyorsan megterveztünk három olyan házat, mely éppen jó a három gyermekes állami támogatásra, és egyszerű, azaz költséghatékonyan felépíthető.
Erről olvashatsz itt: Könnyűszerkezetes készház négyzetméter ár 
 

készház
 

Nézd meg ezeket a készhát terveket, az árát is megadtuk:
Készházak típustervek-Érsekvadkert 90+
Készházak típustervek-Mező 90+

Készházak típustervek-Tölgy 90+

A CSOK Plusz részletek itt:
http://kohe.hu/.../Megjelent-a-rendelet-a-CSOK-Pluszrol...

Hívj, ha van kérdésed: +3630 5151 324
Vagy kérdezz: keszhaz@keszhazkft.hu